Friss Magyar marhahús

.

Nagyon sokan keresik a friss, megbízható, nyomon követhető forrásból származó marha húst. Mi is nagyon sokáig kerestük, de sikerült megoldani, hogy ez megvalósuljon. Hentesünk a marhahúsok feldolgozása és előkészítése során közel egy évszázados hagyományt és tapasztalatot követ, amelyek alappillérét elsősorban a tradicionális ízek és a minőségi étel iránti tisztelet jelentik.

Hentes partnerünk rendkívül hosszú múlttal rendelkezik, hiszen már felmenői is hentes mesteremberekként dolgoztak.

Az ezredfordulón hazánkba is betörtek a hipermarketek, a megnövekedett piaci verseny így kulcsfontosságú változtatásokat követeltek, a feldolgozás teljes folyamatát ők végezik és felügyelik, így a termékeik minősége is messze meghaladja a tömeg gyártott húsáruk minőségét.

sovány marhahús szeletek

Vásárlóinknak biztosítani tudjuk a nyomon követhetőséget, friss feldolgozást, a szabályos, hűtőláncot biztosítva, 0-3 fokos, hús tárolására alkalmas hűtőbe helyezését.
Így a vásárló egy kiváló minőségű, friss terméket kaphat, amit valljuk be nagyon kevés helyen kaphat meg.

Tehát aznap darabolják, aznap szállítják és aznap már meg is kapja a vásárló!

Marha részei

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk abban, hogy minőségi marha húst tudjon fogyasztani! Lehetőség van díjmentesen kérni, hogy daraboljuk a termékeket:

– kockára,
– szeletelve,
– csíkra vágva,
– érlelve,
– rostlazítva


Kiszerelés (csomagolva, címkézve) 600g / cs, de egyedi mennyiséget is meg tudunk oldani! 
ELŐRENDELÉS >>> VÁSÁRLÁS| magyar marhahús | friss marhahús | GMO mentes marhahús | Egészséges marhahús | Kiváló minőségű marhahús |