Friss Magyar sertés hús

admin

.

Üzletünkben elérhető friss, magyar sertéshús is. Minden héten csütörtökön érkezik, körülbelül 12 órakor. Aznap hajnalban csomagolják frissen és úgy kerül el hozzánk pár óra alatt hűtőkocsiban. Így a húsok hőmérséklete sem változik, mert megérkezés után mi rögtön tovább hűtjük 0-3 fok között.

Beszállítónk rendkívül hosszú múlttal rendelkezik, hiszen már felmenői is hentes mesteremberekként dolgoztak a második világháború előtt Tatabányán. A családi hagyomány útjára lépve, legalább olyan odaadással végzik ezt a szakmát, ahogyan azt rokonaik még a maitól egy sokkal nyugodtabb világban művelhették.

húsok darabolása, feldolgozása

Ma már családi vállalkozásként működnek, amelynek gyökerei körülbelül a 80-as évek végére nyúlnak vissza. Az első boltot 1990 -ben nyitotta meg.

300 nm -en dolgozzák fel a húsokat szabályos körülmények között. Ezzel biztosítva a darabolást, szeletelést, kockázást, rostlazítást, pácolást úgy, hogy mi is konyhakész állapotban át tudjuk adni a vásárlóinknak.

Fontosnak tartjuk és partnerünk is, hogy termékeiket a legalaposabb ellenőrzés alatt tartsák, így az üzemben folyó munkát modern számítástechnikai felszereltség és egy gondosan kidolgozott, saját fejlesztésű folyamatirányítási rendszer biztosítja. A húsok frissen tartásáért nagyméretű energiaújrahasznosító hűtőkamrák, valamint a precízen megtervezett hűtött feldolgozótér és hűtött folyosó felelnek. Üzemük rendelkezik HACCP engedéllyel, amelynek a felülvizsgálata rendszeres.

A hústermékekre vonatkozóan ugyanis kivétel nélkül nyomon követést végznek, tehát a szállítólevélen minden esetben rögzítik a nyomonkövtési kódot, szállítás napját, szavatosságot és az eltarthatóságot. Ezzel mi is biztosítani tudjuk, hogy olyan friss termék kerüljön asztalukra, ami ellenőrzött, nyomonkövethető!

Minden héten szerda 12 -ig tudjuk fogadni előrendelésük, amelyet webes felületünkön – akár most – is leadhat! Családi kiszerelésben, azaz 600g/ cs méretben szoktuk kérni, de ettől kérés alapján el is térhetünk. >>> Rendelési lehetőség