a Hentesem fontosnak tartja, hogy a termékeket a legmaximálisabban, a termékek igényeinek megfelelően tárolja. Ez azt jelenti, ha a terméknek 5 fok kell, akkor azt biztosítjuk.
Üzletünk klimatizált, ezzel biztosítjuk a kellő hőmérsékletet, de minden termék olyan hűtőben, tárolási helyen van, ami a legmegfelelőbb számára.
Naponta többször ellenőrizzük a termékeket, a hűtőket és ez biztosítja a magasabb szintű élelmiszer biztonságot.
A hőmérsékletet naponta 3x rögzítjük, ez segíti a pontosságot, nyomon követhetőséget!
Minden partnerünk, beszállítónk szigorú nyomon követési, hűtési szabályokat tart be és mi is soron kívül a leghamarabb a hűtőkbe helyezzük a termékeket.
Egy héten többször soron kívül minden terméket ellenőrzünk, az növeli a termékek minőségét, mert a gyakrabb ellenőrzés csökkenti a hibalehetőséget.
Árurendelésünket átgondoltan tervezzük, hogy minél frissebb árut tudjunk kínálni. Minden friss hús a vágási napon vagy legkésőbb: a vágási nap után érkezik.
<<< termékeink – árlista <<<
<<< előrendelés <<<