Eredményeink

(amikre büszkék vagyunk)

2018 januárja óta (ez volt az első ajtónyitás) sok – sok dolog történt velünk … örömmel felsoroljuk azokat az értékeket / eredményeket, amiket elértünk már. Köszönjük szépen mindenki támogatását, mert ez nem csak a mi érdemünk, hanem a vásárlói közösségünk érdeme is!


1. Jelenleg több, mint 1500 család kiváló minőségű élelmiszereit biztosítjuk kényelmesen, rendszeresen ebben a rohanó világban és további 1000 család is megfordul rendszertelenül.
2. Heti kb. 150 db tojástartótól (papír szemét) óvjuk meg a természetet (ez havi kb. 600 db, évi kb. 12.000 db.).
(a vásárlóink hozzák vissza a már használt, de még használható tojástartókat).
3. Nem árusítunk műanyag szatyrot, így a legtöbb vásárló már hoz magával más típusút és így havi 2000 db. műanyag szatyrot nem adunk el kb. Ez éves szinten több, mint 24.000 db. nem felhasznált műanyag szatyor!
4. Több, mint 200 magyar ember (családok, dolgozók, akik termelik, elkészítik a termékeket) napi megélhetéséhez járulunk hozzá.
5. Rászoruló családok támogatása (megmaradt, de még szavatossági időn belül fogyasztható termékek adományozása)….
6. Nem csak a környékről, hanem távolabbi kerületekből és más városokból / településekről is eljönnek hozzánk a kiváló minőségű termékeinkért!
7. 2019 év végén egy 4 hetes egészség programhoz (beteg embereknek egészség terápiás segítséggel) biztosítottuk az ANTIBIOTIKUM mentes és kiváló minőségű alapanyagot, amely nagy sikerrel és eredménnyel zárult le. (már két hét után látványos javulást és eredményt értek el a betegeken).


2021.11.01.

a Hentesem