Szabadtartású kacsa

admin

.
Magyarországon a hagyományos baromfitartásnak régre visszanyúló hagyományai vannak, szigorú szabályozás mellett újra elterjedt a szabad tartású baromfinevelés. A megnevezés hallatán nem egy teljesen új rendszerre kell gondolni, hanem a régi, hagyományos baromfihizlalás új, szabályozott keretek között történő alkalmazására.

A szabad tartás lényege egy kétfázisú nevelési rendszer, ahol az előnevelés ideje alatt a madarakat zárt épületben tartják, majd az ezt követő időszakban a nevelés többnyire zöld növénytakaróval fedett szabad kifutós területre alapozott. A szabad.tartásos baromfi nevelésben összekapcsolódó hagyományos tartás és korszerű nevelési technológia mellett a kívánt végtermék csak szigorú minőségi takarmányozással valósítható meg.

A szabad tartásos baromfitartási és takarmányozási programok lehetőséget kínálnak a kereskedelmi méretű, de nem iparszerű körülmények között gazdálkodók számára, hiszen ez nem más, mint a hagyományos háztáji gazdálkodás alternatív formája. A szabad tartásos baromfi nevelés lehetőséget teremt a meglévő háztáji gazdálkodás hagyományainak felhasználására és annak továbbvitelére. Magyarországon a szabad tartású baromfinevelés népszerűségét növelheti, hogy nem igényel jelentős beruházást, viszont nem nélkülözheti a jó tartási körülményeket, az állatok igényeit biztosító tartástechnológiát, és az állat egészségügyi, illetve járványvédelmi előírások szigorú betartását.

Kiskunhalasról származó pecsenyekacsákat lehet kapni nálunk, amelyek szabad tartású baromfi nevelés szerint nevelkednek.

Üzletünkben nemcsak egész pecsenyekacsát, hanem combot, mellet, májat, zúzát, farhátat is lehet kapni.
Előhűtve, csomagolva, szabályosan tárolva:

Friss vágásból, frissen kínáljuk vásárlóinknak. Előrendelhető!

Szabad tartású pecsenye kacsa árak:
(az árak tájékoztató jellegűek,
szezonálisan eltérhetnek a kiírt ártól)

– Szabad tartású pecsenye kacsa (egész)
2 kg / db (grill): 1059 Ft / kg
– Szabad tartású pecsenye kacsa comb
1,2 kg / cs : 1999 Ft / kg
– Szabad tartású pecsenye kacsa mell
(mell – bőrrel, csont nélkül) 1,2 kg / cs : 2999 Ft / kg
– Szabad tartású pecsenye kacsa máj
1,2 kg / cs : 1399 Ft / kg

Kiszerelés (csomagolva, címkézve) 
>>> VÁSÁRLÁS – ELŐRENDELÉS