Rólunk

Köszöntjük weboldalunkon!

A mai világban egyre több figyelmet kapnak azok az élelmiszerek, amik jobb, jó vagy kiváló minőségűek.

Az emberek számára is egyre fontosabb, hogy mit esznek, mit isznak meg, mert sajnos nagyon rossz minőségű és egészségtelen élelmiszereket vásárol a legtöbb magyar ember.

A megbetegedések kiemelkedően magasak és ennek egyik okozója a sok káros adalékanyag, ízfokozó, tartósítószer …

Az egyik legkomolyabb probléma, hogy az élelmiszerekről nem tudnak a vásárlók szinte semmit, nem tudják hogyan tárolták, nem tudják honnan származik, mit ettek az állatok, ki – hol – milyen körülmények között dolgozta fel …

A Hentesem OLYAN partnerekkel dolgozik együtt, akik számára is fontos, hogy milyen terméket állítanak elő >>> szemben a multik által forgalmazott tömeg gyártott cikkekkel.

Ha nálunk a vásárló levesz a polcról valamit, annak a terméknek egyértelműen követhető forrása van. Meg tudjuk mondani, hogy melyik termelő, melyik gazdaságból, melyik családi gazdaságból származik.

Lakótelepünk kellős közepén több ezer lakos lakásától pár perce MI lehetővé tettük, hogy magyar családi gazdaságokból, magyar termelőktől saját kezű munkájuk eredményeképp Önök egyszerűen le tudjanak venni a polcról 10 termelői tojást, termelői mézet, akár egy kis termelői csirke combot – GMO mentes tejterméket FRISS húsokat stb….

Egyre több termékünk van, ami laktózmentes, glutén mentes és allergén anyagoktól mentes!

Ezek a termékek nem tömeg gyártott rossz minőségű termékek, ezért sokkal nehezebben szerezhetőek be és korlátozott számban érhetőek el, ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot és előrendelni belőlük.

Lehetővé tudjuk tenni, hogy egyszerre vigye el a vásárló az előrendelt termékeket.
>>> Bővebb információ kérése, előrendelés

Weboldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
>> Értem >>> Bővebben