Falatka Vitaminszelet

admin

 

FALATKA kézműves vitamin szeletek, és egyéb „mindenmentes” termékek speciális étkezési igényűeknek!

Termékeik nem tartalmaznak hozzáadott cukrot! Szigorúan tartósítószer és adalék mentesek!

Egy aszalt gyümölcsös Falatkában 15-20 dkg friss gyümölcs beltartalmi értéke koncentrálódik! Sportolóknak fehérjeszeletek, akár 20 gramm egyszeri fehérjebevitellel!

Falatka kézműves élelmiszereik mind saját fejlesztésű és gyártású termékek.
Kíméletes eljárással készült, tartósítószer-mentes, vitamindús aszalt gyümölcsökből dolgoznak.
(körte, alma, szilva, meggy, szőlő)

Az aszalt gyümölcsök energiát adnak, vitamint pótolnak és rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak az emésztőrendszerre.

Termékeikhez minőségi kakaót használnak, amely a kutatások szerint mérsékli a szívbetegségek kialakulásának a kockázatát, ráadásul flavonoidokat is tartalmaz, amelyek erős szabadgyök-megkötő és gyulladáscsökkentő hatásúak. (Szacharózt nem tartalmaz!)

A vörös szőlő őrlemény nagy mennyiségben tartalmaz rezveratrolt és bioflavonoidokat, melyek erős antioxidáns hatású vegyületek. Rákellenes, gyulladásgátló, antibakteriális, véralvadásgátló és értágító anyagokként ismertek.

Igyekeznek a természetes gyümölcs- és csokoládé íz megtartására, a laktató, de nem túl édes (fölösleges kalóriát nem tartalmazó) ízharmónia kialakítására.

Vitamin szeleteikhez nem használnak cukrot vagy magas cukortartalmú déligyümölcsöket, sem mézet vagy glükóz szirupot, így is biztosítva a lassabb felszívódást és a természetes ízeket.
Édesítésre -amennyiben szükséges- inulint, eritritet, rizsszirupot használunk, figyelembe véve a speciális étkezési igényeket.

Kalória-és szénhidrát tartalom minden szelet hátulján megtalálható.

Sós termékeik :

Sós termékeik alapja az aszalt paradicsom, lenmag, napraforgó. Ezeken kívül zellert, répát, szezámmagot, vöröshagymát, fokhagymát, petrezselymet, paprikát, bazsalikomot, oregánót, kakukkfüvet, rozmaringot és himalája sót használnak az ízesítéshez.

Fehérjeszeletek:

Gyerekeknek, sportolóknak és lábadozóknak különösen ajánljuk!
Munkavégzés közben szervezetünk fehérjeigénye megnő, melyet célszerű gyorsan és teljes értékűen pótolni. Aktív izommunka során – megfelelő táplálkozás és fehérje utánpótlás hiányában – először az izmaink fogynak el, nem zsírt veszítünk. Ha a fehérjére odafigyelsz, izmaid megfelelően működnek majd, teljesítményed nőni fog, kevésbé lesz izomlázad, később fáradsz el és izomtömeged is véded. Mindezt megteheted egészséges, rostdús, adalékoktól mentes fehérjeszeleteinkkel, mellyel nem viszel be fölösleges kalóriákat, a természetes gyümölcs íz pedig kellemesebbé teszi a fehérjefogyasztást. Nem kell tovább méregetni sem, minden szelet 20g. tiszta fehérjét tartalmaz.

Üvegbe zárt gyümölcskészítményeik rövid hőkezeléssel készülnek. Tartósítószer, cukor, adalékanyag nélkül, szükség esetén kevés eritrittel édesítve.