Speality tönkölykeksz

.
Enjoy – Gyógyító élvezet

Enjoy tönkölykeksz

Kezdődik! Bármit eszem, émelygek, rossz a közérzetem, nem tudok odafigyelni a munkámra. Fehér kenyér kilőve, a zöldség sem az igazi, a gyümölcsök is bekavarnak, és persze a húst sem emésztem rendesen. Valamit azért csak kéne enni! De mit, és hol, és hogyan jutok hozzá a félórás ebédszünetben? Ez a bio tönköly sós keksz erre a gyakori problémára is gyógyszer! Aki szereti halmozni az egészséges élvezeteket, nem hagyhatja ki az Enjoyba belesütött különleges ízvilágot. A Spealty Enjoy nemcsak páratlanul finom, egyedülálló élménnyel kényeztet, de gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, stimuláló, görcsoldó jótékony hatását is élvezhetjük kisgyermekkortól a várandós időszakon át egész nyugdíjas éveink alatt. Első osztályú gyógyszer, tabletta helyett egy finom kekszben

Vitality – Élményteli életerő

Vitality tönkölykeksz

Egész nap tárgyalás, ingázás az iroda és a külsős helyszínek között. Mit fogok ma reggelizni, ebédelni, hogy bírjam a melót? És mikor? Ráadásul akármit nem szívesen eszem. Jó lenne odafigyelni arra is, hogy használjon nekem, és ne aludjak be már napközben. Van javaslatunk: egy csomag Spealty Vitality! A bio tönköly és laktózmentes sajt-vaj keksz élményteli életerőt adó változata tökéletesen kielégíti az ízlelőbimbókat, és egyben nyugtat, megelégedettség érzetet ad. Hatékonyan serkenti az idegrendszert, ellazítja az izmokat. Biztonságérzetet nyújtó kedélyállapot a nőnek, férfierőt szolgáló élettani hatásokat teremt. Csak egy mozdulat, és autóban, a metrón, villamoson, vonaton is magamhoz vehetem. Nincs kisesett idő, sorban állás a közértben, várakozás az étteremben. Ami van: garantáltan egészséges alapanyagokból gondosan elkészített keksz. Táplál és formában tart.

Energy – Esszenciális energia

Energy tönkölykeksz

Szeretem a jó falatokat, miközben odafigyelek a táplálkozásomra. Fontos, hogy amit eszem, az egészséges, de finom is legyen! Kedvelem az ízeket, pláne, ha az étellel tökéletes energiát is nyelek, és nyerek. Az elvárás sok, ám idő nincs egészséges harapnivalót készíteni. Vajon mi segíthet nekem? Szinte hihetetleni, de van ilyen! Egy kekszben benne minden, amire szükségem van. Mennyei sós-sajtos-vajas, és még estére is tudok koncentrálni tőle. Ezt már szeretem! A gyógyító tönköly és sokmagos bio kavalkádja tökéletes harmóniát teremt: elég egyszer megkóstolni, már a rabja lettem! És miért ne lennék? Pár falat elég, feltölt, és mehet tovább a nap. Otthon, útközben, munkahelyen mindig kéznél legyen.

.

Megvásárolni üzletünkben tudja. >>> Információk.